KOIRIEN YKSILÖLLINEN ONGELMAKÄYTÖSKURSSI LAHDESSA 15.10.2017

Kurssi alkaa sunnuntaina 15.10 yksityistapaamisten merkeissä klo12 alkaen.

Seuraavat tapaamiset ovat pienryhmässä ja ne ovat ke 18.10 klo18, su 22.10 klo12, ke 25.10 klo18 ja viimeinen kerta su 29.10 klo16.

Kurssi toteutetaan Lahdessa Pikku-Veskun puiston alueella.

Hinta E-SS:n jäsenille 75€, muille 100€

Kurssilla paneudutaan yksilöllisesti koiraan ja yhteen sen ongelmakäytökseen.

Kurssi sisältää 5 kertaa, joista ensimmäinen kerta on jokaisen koirakon yksityistapaaminen (30min), jolloin selvitetään juuri kyseisen koiran ongelmaa ja räätälöidään sopivat harjoitteet. Sen jälkeen kurssi jatkuu max. neljän koiran pienryhmässä, jossa jatketaan koirakohtaisia harjoituksia.

Kouluttajana toimii eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola.

Tämän tyyppisiä yksilökursseja ei tarjolla juuri ole, eli nyt on erityinen tilaisuus päästä korjaamaan koiransa kanssa kokemia ongelmiaan ammattilaisen avustuksella. Parhaiten apua kurssilta saa niihin ongelmiin, mitkä ilmenevät silloin kun koiran kanssa lähdetään ulos. On kyse sitten rähjäämisestä, hihnakäyttäytymiseen liittyvästä ongelmasta, ohikulkijoita kohti hyökkäilystä, peloista, omistajan puntin ja hihnan puremisesta tms.

Ilmoittatumiset esseropit.lahti@gmail.com viimeistään 10.10. mennessä. Kerro samalla koiran nimi, ikä, rotu ja ongelma johon haluat opastusta, sekä oletko Etelä-Suomen Seropit Ry:n jäsen.

Jätä kommentti